Uvjeti kupnje

Načini plaćanja

– Gotovinsko plaćanje
– Virmansko plaćanje
– Plaćanje pouzećem

Naručivanje robe

Naručite robu preko našega webshopa tako da je dodate u košaricu te zatim odaberete način plaćanja tj dostave.
Ako želite platiti pouzećem izaberete način plaćanja pouzećem te se roba šalje na vašu adresu te je plaćate kada stigne na vaš kućni prag.
Ako ste izabrali način plaćanja virman upišite sve podatke te pričekajte ponudu na kojoj će pisati sve informacije potrebne za plaćanje virmanskim putem.

Uvjeti prodaje

Prema zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.
Ako naručena roba nije isporučiva, JM Elektronika d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odbranom načinu dostave.
Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara izvršit ćemo povrat sredstava.Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu.
Kod uplata u Hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate.
Ukoliko plaćate virmanom ili općom uplatnicom i želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12.00 sati.
Za sve uplate koje su primljene prije 12.00 sati i vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili slijedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve uplate primljene poslije 12.00 sati, isporuka kreće najranije slijedeći radni dan.
Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u webshop-u nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. JM Elektronika d.o.o. zadržava pravo da vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.

Uvjeti dostave

Dostavu vršimo HP Express-om.
Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Za kupnju iznad 500,00 KN svim našim kupcima poklanjamo besplatnu dostavu.Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. – pet.), naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu najranije slijedeći dan nakon što je transkcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom ili petkom poslije podne proizvodi se dostavljaju prvi slijedeći radni dan.
Artikle je moguče platiti pouzećem.

Reklamacije

E-mail adresa za reklamacijske upite je info@jm-elektronika.hr
Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili.
Servis i rezervne dijelove osigurava ovlašteni zastupnik za Hrvatsku.
Neispravni uređaj možete odnesti direktno u ovlašteni servis ili ga donijeti kod nas u poslovnicu nakon čega ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.
Mi nismo ovlašteni servis i ne utvrđujemo da li je neki proizvod ispravan ili ne niti odlučujemo o tome da li će biti zamijenjen/popravljen, sve reklamacije proslijeđujemo u ovlaštene servise.
Ako je roba oštećena u transportu kupac ima pravo na besplatan servis od strane dostavljača.
Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu.
U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.

Povrati ispravne robe

Prema zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 7 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu poslovnice JM Elektronika d.o.o., Tizianova 10, 51000 Rijeka s naznakom – Povrat robe.
Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen jamstveni list, kopija računa i pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava.
U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi.
Povrat robe isključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža.
Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen.
Troškove transporta snosi kupac.
Ne odgovaramo za krivo naručenu robu.
U slučaju povrata ispravne robe teretimo vas za iznos od 20% vrijednosti vraćene robe za manipulativne troškove povrata, odnosno minimalni iznos od 100 kn.
Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i orginalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom.
Povrat mora biti unaprijed dogovoren.

Informacije na web trgovini

JM Elektronika d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim.
JM Elektronika d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama.
U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.
JM Elektronika d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim rješenjima.
Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.

Uvjeti korištenja

Stranice www.jm-elektronika.hr/webshop/ su u vlasništvu tvrtke JM Elektronika d.o.o.
Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni.
Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Elektronička komunikacija

Kada posjetite www.jm-elektronika.hr/webshop/ ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski.
Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s www.jm-elektronika.hr/webshop/
Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama www.jm-elektronika.hr/webshop/.
Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama.
Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije.

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 8.zakona o zaštiti potrošaća (NN 79/07, 125/07, 79/09),obaviještavamo vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-mail-a na info@jm-elektronika.hr ili pisanim putem na adresu
JM Elektronika d.o.o, Tizianova 10, 51000 Rijeka.
Na upućeni prigovor dužni smo vam odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je isti zaprimljen.

Privatnost podataka

JM Elektronika d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne i osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici JM Elektronika d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka JM Elektronika d.o.o.
Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke.
JM Elektronika d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
JM Elektronika d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.
JM Elektronika d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika JM Elektronika d.o.o.
Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

Facebook Comments